Om oss – hårtransplantion.org

Om hårtransplantation.org
Den här webbplatsen drivs av Expandtalk.se som är Sveriges ledande förmedlare av hårtransplantationer. Vi har huvudkontor i Stockholm.

 

Att göra en hårtransplantation

Vi vill göra det billigare och enklare att få tag på en kvalitativ hårtransplantationsklinik.
Att göra en hårtransplantation är komplicerat och hårtransplantationskliniker ger olika priser till olika klienter. Många kliniker betalar idag kommissioner till forum och mycket stora belopp för annonsering på Google och Facebook och vi tror att våra marknadsföringskostnader är betydligt lägre vilket innebär att vi kan ge bra priser.
Vi har jobbat med digital marknadsföring under många år och tycker den här nischen är intressant eftersom vi också får hjälp att hjälpa andra. Eftersom klinikerna vill sälja och vi känner till hur branschen fungerar efter flera år så har vi möjlighet att pressa priset och samtidigt få en liten kommission. FUE är en rätt enkel metod och arbetsintensiv metod – vilket innebär att de kliniker som är bäst är de som gör mest ingrepp, har bra kundvård och följer de moment som man bör följa kring renlighet, storlek på verktyg, optik etc.

 

Vilka kliniker marknadsför vi?

Om vi skulle börja marknadsföra dåliga kliniker skulle det innebära dåliga affärer för oss på lång sikt. Vi marknadsför inte vilken klinik som helst utan ett grundkrav är att vi har besökt de kliniker som vi marknadsför och den som äger och driver bolagen. Vi vet hur de jobbar tekniskt men även med kundvård och det finns tyvärr mängder av kliniker som vi inte skulle jobba med eftersom kvalitén är för dålig. Vi har varit på ISHRS konferens i Boston och FUE är en metod som utförs av rätt liten del av klinikerna och mestadels i Europa. Majoriteten av alla kliniker i världen kör  fortfarande FUT/Strip vilket är en metod som vi inte marknadsför.