FUE hårtransplantation – vi jämför de bästa hårklinikerna


Funderar du på en hårtransplantation?

Hårtransplantation.org är ett enkelt sätt att få veta mer om hårtransplantationer och att komma i kontakt med en kvalitativ klinik. Vi är helt enkelt ett bättre sätt för dig som har hårproblem. Läs våra guider om hårtransplantationer och vad som är viktigast när du ska anlita en hårtransplantationsklinik. Få erbjudanden från flera kliniker som håller bra kvalité. Vi är en oberoende förmedlare av hårtransplantationer och olika metoder och vi har kontakt med flera olika kliniker i Sverige och internationellt. Vi hjälper dig hitta den lösningen som är bäst för din unika situation.

Statistik om hårtransplantationer

85%

män


397048

Antal hårtransplantationer under 2014


Källa ISHRS.ORG
15%

kvinnorSenaste metoden inom hårtransplantation

FUE är en non-invasive och mild form av hårtransplantation som görs med lokalbedövning och där hårsäckarna och hårimplantaten placeras individuellt. Metoden innebär att man får ett naturligt pch bestående hår - det är ditt egna hår som placeras där de gör mest estetisk nytta. Det kan vara på huvudet men även på skägg, ögonbryn, ärr eller intimområden.

Vi samarbetar med flera kliniker

Vi samarbetar med flera kliniker i Sverige, Turkiet och 200 kliniker internationellt. För dig som är kund så är tjänsten gratis och 100& online. Det innebär att vi håller nere kostnaderna vilket spar pengar åt dig. Det går också snabbare för dig att komma i kontakt med en bra hårklinik.