Transplantera hår
maj 24, 2012
Manligt håravfall
Fejkade bilder och att se resultaten efter en hårtransplantation från före och efter bilder
augusti 27, 2012

Att ta reda på mer om olika hårtransplantationskliniker

home_clinic_offer_1

Många som väljer att göra en hårtransplantation väljer att läsa mycket på Internet. De kanske läser från forum som lookgood, de läser klinikernas egna hemsidor, googlar företaget och ser på olika videor på nätet. För dig som väljer att göra en hårtransplantation är detta absolut nödvändigt. Du måste ta reda på klinikens resultat, vilka som har opererat sig etc.

Men samtidigt som du läser om klinikerna ska du vara kritisk till det som du läser. En del bloggar får betalt med en operation och rätt mycket av informationen kommer från klinikerna själva. En bra regel är att du alltid ska besöka kliniken som du har tänkt att operera dig hos. Besök gärna flera kliniker och ta den tid du behöver innan du bestämmer dig. Tänk på att resultatet från en hårtransplantation är något som du bär med dig hela livet. Det är framförallt viktigt att du har förtroende för kliniken som du anlitar om något skulle gå fel eller om du behöver en reoperation.

 

hårtransplantation
hårtransplantation
Hårtransplantation.org är webbplatsen för dig som vill veta mer om hårtransplantationer och den senaste tekniken och forskningen att återskapa hår. Vi har flera års erfarenhet av hårtransplantationer och är genuint intresserad av problemen som är relaterade till håravfall och hur man löser det på enklast sätt både för män och kvinnor.